teisipäev, 13. aprill 2010

Tortillad chilli con carnega

Vaja läheb:
Santa Maria tortillasid
Chilli con carne valmistamise õpetust vaata siit samast blogist.
Valmistamine:
Chilli con carne aseta tortillale, keera tortilla rulli ning kinnita vajaduse korral hambatikuga. Riputa tortillale riivjuustu ja küpseta 175 kraadises ahjus kuni see on sulanud.

Tortilladele määrisime peale veel guacamolet, retsept pärit siit.
Vaja läheb:
2 avokaadot
1 spl sidrunimahla
3 küüslauguküünt
soola ja pipart

Valmistamine:
Purusta kahvliga avokaado viljaliha. Siinkohal peab märkima, et hea guacamole saab küpsetest avokaadodest. Piserda roheline mass üle sidrunimahlaga. Sega hulka purustatud küüslauk, maitsesta soola ja pipraga. Kõige ilusam ja maitsvam kohe serveerides; tsitruselise mahl küll aeglustab avokaado tumenemist, aga mitte lõputult-järgmiseks päevaks guacamolet ette teha pole mõtet.

Kõrvale võib serveerida kevadist rohelist salatit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar