esmaspäev, 12. mai 2014

HÕRK RABARBERIKOOK HAPUKOOREGA

Tainas:
100 g võid
85 g suhkrut
50 g hapukoort
1 muna
180 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
250 g hapukoort
4 sl suhkrut
1 muna
1 tl vanillisuhkrut

Kate:
4-5 rabarberivart
demera pruuni suhkrut

Valmistamine:
Vahusta toasoe või suhkruga. Sega juurde hapukoor, muna ja küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega tainas ühtlaseks. Suru tainas võitatud 24-26 cm lahtikäiva vormi põhjale ja servadele.

Sega täidiseained omavahel ja kalla vormi.

Kata tükeldatud rabarbriga ning puista peale veidi demerara suhkrut.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni tainas on kuldne ja täidis hüübinud.

Lihtne ja maitsev!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar