Tainas:
100 g võid
85 g suhkrut
50 g hapukoort
1 muna
180 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
250 g hapukoort
4 sl suhkrut
1 muna
1 tl vanillisuhkrut
Kate:
4-5 rabarberivart
demera pruuni suhkrut
Valmistamine:
Vahusta toasoe või suhkruga. Sega juurde hapukoor, muna ja küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega tainas ühtlaseks. Suru tainas võitatud 24-26 cm lahtikäiva vormi põhjale ja servadele.
Sega täidiseained omavahel ja kalla vormi.
Kata tükeldatud rabarbriga ning puista peale veidi demerara suhkrut.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni tainas on kuldne ja täidis hüübinud.
Lihtne ja maitsev!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar