pühapäev, 11. november 2012

KÕRVITSASUPP

Vaja läheb:
2 kilo puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat
2 hakitud sibulat
3-4 hakitud küüslauguküünt
jupp ingverit
2 tükeldatud porgandit
4 tükeldatud kartulit
0,5 l kanapuljongit
maitsestamiseks: pipart, röstitud kõrvitsaseemneid, peekonikuubikuid, soola, muskaatpähklit, saiakuubikuid.

Valmistamine:
Keeda madalal tulel kõrvits, porgandid, sibulad, küüslaugud, ingver, kartulid kanapuljongis kuni köögiviljad on pehmed (u 35 min).
Hiljem püreesta supp saumikseriga, maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga ning lisa soovi korral röstitud kõrvitsaseemneid, peekonit ja saiakuubikuid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar