teisipäev, 17. juuli 2012

MAASIKA-MANDLIKOOK

Vaja läheb:
põhi:
150 g võid
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
1 muna
4 dl jahu

täidis:
200 g hapukoort
3 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
u 300 g maasikaid
mandlilaastusid

Valmistamine:
Vahusta toasoe või, lisa muna ja jahu. Äärista tainaga 24 cm koogivormi põhi ja servad ning pane koogipõhi täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Täidise jaoks sega hapukoor muna ja suhkruga, poolita maasikad ja pane need lõikekoht allapoole koogipõhja peale. Vala peale hapukoore-muna segu ning puista veel peale mandlilaastusid.
Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit. Lase enne sööma asumist koogil taheneda.

Allikas: Perenaine 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar