Vaja läheb:
500 g spagette
225 g tuunikala õlis
2-3 küüslauguküünt
1 sl kappareid, nõrutatud
30 g anšoovisefileesid õlis
1-2 värsket punast tšillit
aedpeterselli
8 marineeritud musta kivideta oliivi
700 g tomatikastet (tükeldatud tomateid)
1 sidrun
meresoola, musta pipart, oliiviõli
Valmistamine:
Spagetid keeta vastavalt pakendi juhendi järgi.
Tuunikalakonservi õli vala praepannile, aga jäta kalatükid purki. Purusta pannile küüslauguküüned ning lisa kapparid ja anšoovised. Haki tšillipiprad ja petersellivarred hästi peeneks ning pane pannile. Prae pannil olevat segu korralikult segades 2 minutit, seejärel lisa tuunikala (murenda see pannil) ja musta oliivid. Lisa suur näpuotsatäis jahvatatud kaneeli ja tomatikaste. Lisa veelgi petersellilehti, pigista sisse 1 sidruni mahl, sega hästi läbi.
Allikas: Jamie 30 minuti road
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar