neljapäev, 9. veebruar 2012

KIRSI-ŠOKOLAADIMUFFINID

Vaja läheb:
3 muna
2,5 dl tumedat muscovado-suhkrut
5 dl nisujahu
1 dl kakaopulbrit
200 g tumedat (70% kakaosisaldusega)
1 tl küpsetuspulbrit
100 g sulatatud võid
1 dl keedetud vett
200 g kivideta värskeid või külmutatud kirsse

Valmistamine:
Vahusta munad suhkruga, teises kausis sega jahu, kakao, hakitud šokolaad ja küpsetuspulber. Sega jahusegu munavahu hulka. Sega hulka ka sulatatud või, kuum vesi ja kirsid. Tõsta tainas pabervormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.

Allikas: Muffinid 2 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar