Vaja läheb:
4-6 viilu peekonit
maitse järgi punet
4 peeneks hakitud sibulat
5 peeneks hakitud küüslauguküünt
4 peeneks hakitud sellerivart
4 peeneks hakitud porgandit
1 kg soovitavalt isetehtud hakkliha
2 purki isetehtud ketšupit või tomatipastat
soovi korral värsket basiilikut, tšillihelbeid
100 g parmesani või Valio Forte juustu
vastavalt vajadusel spagette
Valmistamine:
Kuumuta pannil oliiviõli, lisa peekoniribad, pune ning prae kuni peekon on kergelt pruunistunud. Lisa sibul, küüslauk, porgand, seller ning prae u 7 min kuni aedviljad on pehmed ja õrnalt kuldsed.
Lisa hakkliha, 2 purki tomatipastat või purustatud tomateid, vajadusel ka kuni 800 ml vett või puljongit. Maitsesta soola ja pipraga ning vajadusel lisa basiilikuvarred ja tšillihelbed. Sega ning hauta madalal tulel umbes 1 tund podiseda aeg-ajalt segades.
Pasta vali enda maitse järgi.
Allikas: blogi Hea Toit või Jamie´s Home Cooking Skills
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar