Vaja läheb:
400 g teokarbipastat
1 väiksem kabatšokk
1 keskmise suurusega aurutatud või keedetud lõhetükk
200 g krevette
200 g krabinuudleid
100 g sinimerekarbiliha
1 pakk küüslaugu toorjuustu
200 g Mozzarella juustu
2-3 küüslauguküünt
kaste:
1 purk (400 g) purustatud tomateid või kodust ketšupit
250 g kirsstomateid
2-3 küüslauguküünt
peale:
riivitud juustu
Parmesani juustu
Valmistamine:
Keeda pasta vastavalt juhendile, sega keetmise ajal aegajalt, et pasta põhja kinni ei jääks.
Haki kabatšokk hästi väikesteks tükkideks ning prae võis koos küüslauguga. Samal ajal haki samuti väikesteks tükkideks lõhe, krevetid, krabinuudlid, sinimerekarbiliha, lõpuks segage kõik kokku ning lisa mozzarella ja toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga.
Kaste jaoks sega purustatud tomatitele juurde riivitud küüslauguküüned, pane segu ahjuvormi põhja ja peale laota poolitatud kirsstomatid.
Täida teokarbid mereandide seguga ja lao tihedealt üksteise kõrvale tomatipasta peale. Puita peale ülejäänud poolitatud kirsstomatid ning riivjuust.
Küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit.
Idee pärineb siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar