laupäev, 2. oktoober 2010

Peedisalat fetajuustuga

Vaja läheb: 4 keskmist koorimata peeti
250 g fetajuustu
Kaste:
50 ml külmpressitud oliiviõli
4 sl balsamiäädikat
3 küüslauguküünt
5-6 vart rohelist sibulat
1-2 suurt peotäit koriandrit (asendasin rukolaga)
100 g kivideta oliive
soola-pipart
Valmistamine:
Keeda peete magedas vees umbes pool tundi, kurna keeduvesi ära. "Ehmata" peete neid mõni minut külmas vees hoides, vala vesi ära ja jäta kaane alla järelvalmima ja jahtuma. Sega kõik kastmeained kokku. Koori peedid ja lõika suupärasteks tükkideks. Sega peeditükid kastmega läbi ja pane tunnikeseks külmkappi maitsestuma. Lõika fetajuust tükkideks ja tõsta kastmega segatud peetide juurde. Sega salat kergelt läbi.
Allikas: Kodu ja Aed, september 2010

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar