pühapäev, 19. september 2010

Sibulapirukas

Taigen:

250 g jahu
veidi soola
4-5 spl vett
110 g võid

Täidis:
500 g hakitud sibulaid
200 g suitsuvorsti
1 paprika
75 g riivsaia
100 g riivitud juust
3 muna
3 dl piima
soola, pipart

Valmistamine:
Taigna valmistamiseks sega jahu, sool, lisa või ninghaki jahuga segamini. Kalla juurde nii palju vett, et saaksid pehme taigna. Kata taignaga 26 cm vormi põhi ja ääred.

Kuumuta sibulad rasvaines pehmeks ja läbipaistvaks, jahuta veidi. Tõsta sibulad vormi, selle peale vorst ja paprika ja siis riivsai. Puista üle juustuga.
Sega omavahel munad, piim ja maitseained ning kalla juustule.
Küpseta 175* ahjus ca 30-40 min.

Allikas: Kokkama Ragnega (kohandatud)

1 kommentaar: