laupäev, 21. august 2010

Täidetud suvikõrvitsaviilud

Nami-namis jätkuvalt kooskokkamine, teemaks täidetud köögiviljad.

Vaja läheb:
suvikõrvitsat

täidis:
peekonit
2 küüslauguküünt
maitsestamata toorjuustu
hakitud tilli
soola, pipart
Peale riivitud parmesani.

Valmistamine:

Kuumuta ahi 225*C. Lõika suvikõrvitsad u. 2 cm pakusteks viiludeks. Õõnesta teelusikaga sisu välja, kuid mitte põhjani. Küpseta suvikõrvitsavile 5 minutit. Haki peekon, küüslauk. Sega juurde pisut toorjuustu, hakitud till, sool ja pipar. Täida suvikõrvitsaviilud täidisega. Küpseta 10 minutit, puista peale riivitud parmesani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar