kolmapäev, 18. november 2009

Tatrapuder a la Anni Arro

Vaja läheb:

1,5 kl tatart
100 g toorsuitsupeekonit (võib asendada salaamiga)
1-2 sibulat
2 küüslauguküünt
pihuga kuivatatud tomateid
Worcesteri kastet

oliiviõli
rosmariini
soola

Valmistamine:
Prae keetmata tatar kergelt läbi oliiviõli, natukese purustatud küüslaugu ja rosmariiniga. Siis keeda tatar ära. Pane pannile praadima peekoniviilud ja sibulatükid, veidi hiljem lisa ülejäänud küüslauk, kuivatatud tomatid ja pisut rosmariini.

Prae, kuni peekon paistab mõnusalt krõmps. Siis vala keedetud tatar pannile ja sega segi. Soovi korral lisa veidi Worchesteri kastet. Lase tatrasegul praadida umbes 10 minutit. Toekama kõhutäie saamiseks prae juurde paar härjasilma.
Serveeri hapukoore ja maitserohelisega.

Meie tegime kõrvale ka kiluvõileiba.

Allikas: Naistelehe Nipiraamat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar