Vaja läheb:
400 g veisemaks
2 sl oliivõli
1 sibul
1 porgand
u 100 g võid
maitsestamiseks: sool, pipar, muskaatpähkel, konjak, sidrun.
Valmistamine:
Lõika kiledest puhastatud maks 4-5 cm suurusteks tükkideks ja prae kiiresti pruuniks. Kalla peale paar dl lihaleent või vett, lisa peenestatud sibul, riivitud porgand ning hauta, kuni noaga torkimisel väljavoolav vedelik pole enam roosa.
Aja maks koos aedviljadega üks või kaks korda läbi hakklihamasina. Lisa pehme või, keeduvedelikku ja maitselisandid ning vahusta kohevaks.
400 g veisemaks
2 sl oliivõli
1 sibul
1 porgand
u 100 g võid
maitsestamiseks: sool, pipar, muskaatpähkel, konjak, sidrun.
Valmistamine:
Lõika kiledest puhastatud maks 4-5 cm suurusteks tükkideks ja prae kiiresti pruuniks. Kalla peale paar dl lihaleent või vett, lisa peenestatud sibul, riivitud porgand ning hauta, kuni noaga torkimisel väljavoolav vedelik pole enam roosa.
Aja maks koos aedviljadega üks või kaks korda läbi hakklihamasina. Lisa pehme või, keeduvedelikku ja maitselisandid ning vahusta kohevaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar