pühapäev, 5. jaanuar 2014

KREVETI-GREIBISALAT


Vaja läheb kuuele:
2 roosat greipi
2 sl oliiviõli
1 spl punaveiniäädikat
1 tl suhkrut
2 sl hakitud tilli
300 g söömisvalmis kooritud hiidkrevette
pool pikka kurki
kaks peotäit frisee-salatit
kaks peotäit rukolat
100 g granaatõunaseemneid
soola, pipart

Valmistamine:
Pigista ühest greibist mahl ja riivi koor, sega need kokku õli, äädika, suhkru, hakitud tilli ning soola-pipraga. Vala pool kastmest krevettidele ja lase 10 minutit seista.
Vahetult enne serveerimist sega kurgikuubikud, peenestatud sibul ning salatilehed ülejäänud kastmega. Jaga salatipõhi kuue taldriku vahel ning krooni igaüks krevettide ning greibist lõigatud fileedega. Puista peale granaatõunaseemneid.

Allikas: Oma Maitse 12/2013

Tundub, et loominguline kriis on läbi...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar