pühapäev, 26. mai 2013

VÜRTSIKAS KÕRVITSASUPP

Vaja läheb:
2 kilo puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat
2 viilutatud sibulat
3-4 peeneks hakitud küüslauguküünt
2 sl riivitud ingverit
4 sl karripastat
400 ml kookospiima
500 ml aedviljapuljongit
laimimahla, soola
natukene tšillipipart

Valmistamine:
Kuumuta poti põhjas natukene õli ning prae madalal kuumusel sibulat mõni minut. Lisa peeneks hakitud küüslauk, riivitud ingver. Kuumuta tasasel tulel u 10 minutit kuni aedviljad on pehmed, lisa karripasta ja küpseta veel u 1 minut, seejärel lisa kõrvits, pool kookospiimast ja puljong.
Lase veel umbes 5-10 minutit podiseda. Lase supil natukene jahtuda, seejärel püreesta saumikseriga. Maitsesta laimimahla, soola ja natukese hakitud tšillipipraga ning nirista peale üle jäänud kookospiim.
Lisa veel kergelt röstitud kõrvitsaseemneid ja saiakuubikuid.

Allikas: http://siljafoodparis.blogspot.com/2012/09/taiparane-korvitsasupp.html

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar