neljapäev, 28. juuni 2012

HISPAANIA CHORIZO-KARTULISALAT

Suur tänu Laurale eheda Chorizo eest!!

Vaja läheb:
500 g kirsstomateid
1 sibul
3 sl külmpressitud oliiviõli
2 sl sidrunimahla
0,5 tl suhkrut
soola
musta pipart
0,5 dl hakitud peterselli või tilli
väheke musti oliive
1 dl viilutatud hapukurki
200 g chorizo-vorsti
0,5 kg keedetud varajast kartulit,
lehtsalatit

Valmistamine:
Lõika tomatid väiksemaks ning sibul haki. Sega oliiviõli, sidrunimahl suhkruga, maitsest soola ja pipraga. Kalla õlisegu sibulatele peale, lisa tomatid, hakitud maitseroheline. Sega juurde oliivid ja tükeldatud hapukurgid. Lase külmas maitsestuda.
Lõika chorizo õhukesteks viiludeks ja pruunista pannil, tõsta kausssi ja hoia soojas. Keedetud varajane kartul lõika suurepärasteks tükkideks ning prae neid vorstist eraldunud rasvas. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vorstid ja kuumuta läbi.
Rebi salatilehed väiksemateks ja pane taldrikule, tõsta peale pool kartuli-vorstisegust, siis tomati-sibulasegu, korda.

Allikas: Zoozi tegemised

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar