kolmapäev, 25. mai 2011
Martsipani-rabarberikook
Vaja läheb:
põhi:
150 g võid
1 dl tuhksuhkrut
2 munakollast
3,5 dl jahu
1 tl soola
täidis:
300 g rabarberit
300 g martsipani
2 muna
1 sl rummi
Valmistamine:
Vahusta toasoe või ja tuhksuhkur. Lisa munakollased ning omavahel segatud jahu ja sool. Suru tainas 26cm läbimõõduga võitatud vormi põhja ja äärtesse. Toksi kahvliga tainasse augud ja hoia põhja täidise valmistamise ajal sügavkülmas.
Tükelda rabarberid. Püreesta martsipan, munad ja rumm ühtlaseks massiks. Vala põhjale martsipanimass ja kata rabarberitega. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-35 minutit.
Allikas: Oma Maitse 5/2011
Tunnisteet:
koogid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar