Vaja läheb:
400 g kanafileed paar keedetud porgandit
paar hapukurki
natukene karrit ja muid maitseaineid
250 mln kuiva veini
oliiviõli
Valmistamine:
Lõika kanafileed parajateks tükkides ning vormi need lihahaamriga õhemaks. Hõõru maitseained fileedele. Lõika porgand u 5 cm pikkusteks kangideks. Lõika hapukurgid samasugusteks kangideks.
Aseta igale kanafileele porgandikang ning kurk, keera rulli ning kinnita hambatikuga. Pruunista kanarullid kuumal pannil oliiviõlis.
Ahjuvormi kalla valge vein, tõsta kanarullid vormi ning lase ahjus valmida u 20-30 minutit.
Eemalda kanarullidest hambatikud ning serveeri koos riisi ja feta-köögiviljakastmega.
allikas: Kodu ja Aed, märts 2008
Feta-köögiviljakaste
Vaja läheb:
3-4 küüslauguküünt
2 sibulat
3-4 sellerivart
400 g suvikõrvitsat
2-3 sl õli
1 purk/pakk purustatud tomateid
vajadusel 2-3 dl köögiviljapuljongit
2 sl palsamiäädikat
soola, pipart
100 g fetajuustu
Valmistamine:
Haki sibulad ja küüslauguküüned, viiluta seller ja suvikõrvits. Kuumuta küüslauku ja sibulat õlis 2-3 minutit, lisa ülejäänud köögiviljad ja hauta 3-4 min. Lisa tomatikonserv ja puljong ning maitsesta soola-pipraga ja palsamiäädikaga. Hauta kastet 10 min, lisa murendatud feta.
allikas: Oma Maitse
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar