kolmapäev, 17. november 2010

Kohupiima-virsikukook

Vaja läheb:
5 dl kiirkeedu kaerahelbeid
1,5 dl nisujahu
5 sl suhkrut
120 g võid
soola
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
400 g kohupiima
200 g hapukoort
2 muna
4 sl suhkrut
6-8 konservvirsiku poolikut
Valmistamine:

Sulata või. Sega kuivained ja lisa jahtunud võile. Sega ühtlaseks. Kohupiim, munad ja hapukoor sega segamini. Virsikud lõika kuubikuteks. Kalla vormi 2/3 taina kogusest, selle peale laota virsikutükid, vala peale kohupiim ja puista peale ülejäänud purusegu.

Küpseta ahjus umbes 175* kraadi juures 50 minutit.


Allikas: Perenaine

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar