teisipäev, 26. oktoober 2010

Jõhvika-šokolaadikoogid

Vaja läheb:
Põhi:
350 g šokolaadiküpsiseid (nt Selga)
150 g võid
Kate:
5 lehte želatiini
1 dl vett
400 g maitsestamata toorjuustu
2 dl vahukoort
4 dl jõhvikaid
2 dl suhkrut
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Vooderda neljakandiline vorm (u 22*32 cm) küpsetuspaberiga. Suru küpsisesegu vormi põhja ja lase paar tundi külmas seista. Vahusta vahukoor ja eraldi toorjuust. Peenest pool jõhvikatest koos suhkruga, sega toorjuustuvahuga. Sega ettevaatlikult hulka ka vahukoor. Lisa peene joana želatiin, ise samal ajal segades. Seejärel vala segu vormi küpsisepõhjale. Puista peale jõhvikaid ning lase külmas tarduda vähemalt 5 tundi.
Tõsta paberi abil vormist välja ja lõika ruutudeks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar