pühapäev, 11. juuli 2010

Ricottakook

Vaja läheb:
750 g ricotta-kohupiima
4 muna
2 tl vanillsuhkrut
1 apelsini riivitud koor
1 sidruni riivitud koor
2,5 dl suhkrut
1 dl tärklist
serveerimiseks: marjadest toormoosi


Valmistamine:
Püreesta köögikombainis või saumikseriga ricotta, lisa munad, vanillsuhkur ja tsitruseliste koored. Lisa ka eelnevalt omvahel segatud suhkur ja tärklis. Sega hoolikalt läbi ning vala vormi. Tõsta vorm kõrgete äärtega ahjuplaadile, kuhu vala vähekene vett. Küpseta 180* juures 1 tund, lülita ahi välja ja lase veel olla lahtise uksega pool tundi. Serveeri toormoosiga.

Allikas: Pere ja Kodu lisa Pereköök

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar