pühapäev, 14. märts 2010

Šveitsi õunakook

Vaja läheb:

200 g võid
3,5 dl suhkrut
3,5 dl jahu
2 muna
ühe sidruni riivitud koor
1 tl küpsetuspulbrit
4-5 õuna

Valmistamine:

Vahusta või suhkruga. Lisa vahustatud munad, seejärel küpsetuspulbriga segatud jahu. Kõige lõpuks lisa hulka riivitud sidrunikoor. Vala tainas võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Lao peale viilutatud õunad ja küpseta ahjus 200°C juures 35-40 minutit.

Allikas: Toidutare

1 kommentaar:

  1. Tegin täna selle retsepti järgi ja pean kohe mainime, et suhkru kogus on ilmselgelt liialdatud. Põhi jäi ülimagus, vaatamata hapukatele õuntele tahaks midagi haput peale.
    Põhi kippus kõrbema.

    VastaKustuta