pühapäev, 15. november 2009

Seene-juustu lasanje

Vaja läheb:

500-600 grammi seeni (meie kasutasime soolatud seeni)
sibulat/küüslauku
200 g mozzarella juustu
natukene kitsejuustu
natukene Parmesani juustu
natukene pestot
2 paprikat
1 porrulauk

Bešamellkastme jaoks:
60 g võid
60 jahu
600 ml piima või kohvikoort
125 g riivitud juustu

Valmistamine:
Prae sibul/küüslauk koos seentega. Eraldi prae/hauta paprika, porrulauk pestoga.
Lõpuks sega kõik kokku, lisa väikesteks tükkidest lõigatud mozzarella ning kitsejuust.
Pane vormi põhja bešamellkastet, sinna lao esimene kiht lasanje plaate (hoia plaate 1 min keevas vees, mida on pestoga maitsestatud). Lasanje plaatide peale pane segu, sinna peale uuesti bešamellkaste.
Korda seda nii kaua kuni segu jagub.

Küpseta eelsoojendatud ahjus umbes 20-25 minutit. Lõpuks pane lasanje peale riivitud Parmesani juustu ja võimaluse korral ka kitsejuustu.

Allikas: oma looming

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar