Meie tegime kõrvale jõhvika - õunapüreed.
Vaja läheb:
450 g kohupiima
keskmine klaasitäis jahu
2 muna
3 sl suhkrut
1 tl soodat või küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
100 g hapukoort
Valmistamiseks:
Sega kokku kohupiim, jahu ja munad. Lisa suhkur, sooda ja sool. Kuumuta pannil taimeõli. Võta peotäis tainast ja vormi sellest sõrmepaksune kook. Selleks, et kohupiim käte külge ei kleepuks, tee käed vees märjaks. Prae sõrnikuid pannil ja anna lauale hapukoore või magusa keedisega.
Allikas: "Vene köögi eripära Eesti moodi"
450 g kohupiima
keskmine klaasitäis jahu
2 muna
3 sl suhkrut
1 tl soodat või küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
100 g hapukoort
Valmistamiseks:
Sega kokku kohupiim, jahu ja munad. Lisa suhkur, sooda ja sool. Kuumuta pannil taimeõli. Võta peotäis tainast ja vormi sellest sõrmepaksune kook. Selleks, et kohupiim käte külge ei kleepuks, tee käed vees märjaks. Prae sõrnikuid pannil ja anna lauale hapukoore või magusa keedisega.
Allikas: "Vene köögi eripära Eesti moodi"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar