Põhi:
3 muna
1,5 dl suhkrut
1 sl nisujahu
0,75 dl kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit
1,5 sl kakaod
2 sl piparkoogimaitseainet
Täidis:
2 dl hapukoort
1 dl paksu pohla-toormoosi
200 g maitsestamata toorjuustu
2-3 sl suhkrut
Valmistamine:
Vooderda 30*40 sm suurune ahjuplaat küpsetuspaberiga. Kakaobiskviidist põhja valmistamiseks vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained ja sõelu munavahu hulka. Sega hoolega läbi. Kalla tainas ahjuplaadile ning silu noaga ühtlaselt laiali. Küpseta ahju alumisel siinil 250 kraadi juures 5 minutit. Kummuta põhi suhkruga ülepuisatud küpsetuspaberile. Pintselda koogi peale jäänud paberit külma veega ja eemalda paber ettevaatlikult. Lase põhjal täielikult jahtuda. Kreemi jaoks vahusta toasoe toorjuust suhrkuga, sega hulka hapukoor ja moos. Määri kreem täiesti jahtunud põhjale ning keera see küpsetupaberi abiga rulli. Mähi rull fooliumisse ja lase enne serveerimist võimaluse korral umbes tund aega maitsestuda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar